2011. szeptember 27., kedd

Supermag: Varázslatos kastély mágneses játékszett - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

A varázslatos kastély játékcsalád bemutatja egy kastély életét, mindennapjait, s a gyerekek eljátszhatják, hogy mit is csinálnának ők a kastélyban, ha ők is ott élhetnének. A sokszínűen és a kis gyerekek képességeinek megfelelően kialakított elemek könnyen összeilleszthetőek, s már 2 éves kortól ajánlottak. Ebben a dobozban Izabella hercegnő, a herceg, Zelda a boszorkány, a kastély és a cica található.
A doboz mérete: 44*7, 5*39, 5 cm
Élénk, színes külsejével és tartós, nagy méretű elemeivel a Piccoli Mondi tökéletes a kis kezekhez és a nagy elképzelésekhez! A Piccoli Mondi a 2 éves gyermekek kedvence lehet! Minden elemet egyenként tesztelnek és minőségét igazolják. A teljes termékskála összhangban van az apró alkotóelemek szabályozásával a gyermekjátékokban, és nem tartalmaznak kisméretű mágneses részeket. A Piccoli Mondi irányvonal 4 témakörre osztható: Farm, Cirkusz, Vár és Palota. Összekeverve a különböző mágneses alkotóelemeket, a gyermekek megszámlálhatatlan új figurát, vagy állat karaktert alkothatnak meg.
Geomaggal kompatibilis játék!
Származási hely: OlaszországKiszállítás kizárólag DPD futárszolgálattal egységesen 990 Ft-ért az ország egész területére.
Személyes átvételre Vácon van lehetőség, minden hétköznap 9-17h-ig.
Több termék vásárlása esetén is csak egy szállítási költséget számolunk fel.
25. 000 ft feletti vásárlásnál a szállítás ingyenes, a szállítás díját cégünk átvállalja!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-10 10:59
. Supermag: Varázslatos kastély mágneses játékszett - Jelenlegi ára: 9 990 Ft