2011. szeptember 19., hétfő

Nokia 2330 - mint az új, független - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Nokia 2330 classic telefon eladó. 2011. decemberig bolti garanciával, függetlenül. Használva alig volt, karc ill. sérülés nincs rajta, remélem a fotókon is látszik.
Egyszerű de nagyszerű, könnyen kezelhető készülék, rendkívül hosszú készenléti idővel. Nekem a ritkán használt második kártyámmal üzemelt, 7-8 nap alatt merült le.
Dobozában, összes papírjával, gar. jegyével, töltőjével adom.
Részletes műszaki adatok az alábbi linken:
http: //www. telefonguru. hu/keszulekek/keszulek-guru_Nokia_2330_Classic. asp
Személyes átvétel (készpénz) lehetséges Székesfehérváron, Bicskén, Tatabányán, Oroszlányon. Egyéb esetben átutalás után postázok, költsége a vevőt terheli. Utánvét nincs, csere nem érdekel!
Előzetes rossz tapasztalataim alapján az alábbi feltételekkel élek, melyet kedves partnereim a licitálással tudomásul vesznek:
- Kérem a nyertest, hogy max. 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot. Ellenkező esetben egyetlen emailt küldök jelentkezésül, további két napig várok, majd megy a negatív minősítés, a terméket pedig újra felrakom. Nem érdekel, hogy beteg volt, külföldön volt, meghalt a nagymamája, elromlott egész Magyarországon az internet és sorolhatnám az eddig előfordult kifogásokat, nem érdekel. Én komolyan veszem az adásvételt, elvárom mástól is.
- 10 minősítés alattiaknak nem válaszolok a terméklapon feltett kérdéseire. Ha leüti, előre utalás után viheti, de semmi alku, okoskodás, kérés, variálás stb.
- Leütés után alku nincs!


Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 13:18
. Nokia 2330 - mint az új, független - Jelenlegi ára: 5 990 Ft