2012. január 26., csütörtök

Miami zebra kollekció! Mesés karlánc 3 ásványból - Jelenlegi ára: 2 900 Ft


ÚJ! Miami zebra kollekció!
Hibátlan jade, malachit, és ónix gyöngyből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a gyönyörű, egészen egyedi karkötő, a Miami zebra kollekcióm első darabja, mely biztosan nem jön szembe az utcán! A többfunkciós levehető  függődísz ( legújabb egyedülálló ötletem ) használható kulcstartóként vagy mobildíszként is!
Mérete: 21 cm
A karkötő fémhuzalra fűzve készült, kapoccsal záródik. Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le, elkészítem abban a méretben, amiben szeretnéd!  
A karkötőhöz tökéletesen illő fülbevaló és karkötő is megtalálható az aukcióim között, ezeket szettben (10. 980. -) előnyösebb áron vásárolhatja meg, postaköltséget spórolva.  
-Jade:
Tulajdonságai:
Szín: zöldesfehér, zöld, szürke, sárgás Átlátszóság: áttetsző, átlátszatlan Porszín: fehér Mohs-keménység: 6, 4 Sűrűség: 3, 2-3, 3 Képlet: NaAl(Si2O6) Ásványtanilag: a piroxéncsoport láncszilikátja Kristályszerkezet: monoklin Keletkezés módja: átalakult Előfordulás: Burma, Japán, Kína
Csakra : szakrális csakra, napfonat csakra, szívcsakra Nyugati csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Halak Indián csillagjegy: Farkas Kínai csillagjegy: Kígyó, Bárány, Kutya, Nyúl Elem: föld
Gyógyhatása:
A jadeit erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav - bázis háztartást vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.
A jadeit erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.
Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.
-Malachit:
-Tulajdonságai:
Szín: zöld, feketészöld Átlátszóság: áttetsző, opak Porszín: világoszöld Mohs-keménység: Sűrűség: 3, 25-4, 10 Képlet: Cu2((OH)2ICO3) Ásványtanilag: bázisos réz-karbonát Kristályszerkezet: monoklin Keletkezés módja: üledékes Előfordulás: Németország, Franciaország, Románia, Oroszország, Zaire, Namíbia Nyugati csillagjegy: Bika, Mérleg, Skorpió, Bak, Vízöntő Kínai csillagjegy: Kígyó, Kutya, Disznó, Bivaly, Tigris Elem: föld
 
-Gyógyhatásai:
A malachitot a gennyesedések és a gyulladások minden fajtája ellen használhatjuk.
A túlerőltetett szem fáradtságát is enyhíti. Általában javítja a látást.
A malachit erősíti a hasnyálmirigyet és segíti a szervezet méregtelenítését és savtalanítását.
Aktiválja a test öngyógyító folyamatait.
Hatással van a szívcsakrára, erősíti a szívizomzatot, egyenletesebbé teszi a szívritmust. Hatásos szívgyengeség, szívfájás, szívneurózis és erős szívdobogás esetén.
Női panaszok, fájdalmas menstruáció vagy menstruációs zavarok esetében szintén használhatjuk, de szülés megkönnyítésére is alkalmas.
A malachit férfiaknál és nőknél egyaránt fokozza a termékenységet.
A kólika különféle fajtáira és a görcsös fájdalmakra nézve a malachit lazító, oldó hatású.
Porckorongproblémák vagy sérv esetében erősíti a gerincoszlopot.
A malachit segítségével feloldhatjuk a lelki blokádokat , a kő ezzel is segíti a szellemi fejlődést. A lélek világa feltárul, s betekintést enged az álmokba. Az elfolytott érzelmek tudatosulnak, a lelki sebek begyógyulnak.
A malachit mindig visszavezet lelki egyensúlyunkhoz, harmóniánkhoz.
-Ónix:
Tulajdonságai:
Tulajdonságai: Szín: fekete, fehér Átlászóság: áttetsző Porszín: fehér Mohs-keménység: 6-7 Sűrűség: 2, 59-2, 61 Képlet: SiO2+FeMn Ásványtanilag: fekete kalcedon Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni, üledékes Előfordulás: Brazília, Uruguay, India Nyugati csillagjegy: Nyilas, Bak, Vízötő Kínai csillagjegy: Patkány, Bivaly, Tigris Elem: föld
Gyógyhatásai:
Az ónix erős hatással van az agy tevékenységére, így például Alzheimer - kór, epilepszia, valamint apatikus állapotok kezelésére használhatjuk.
Javítja a koncentrációt és az analitikus gondolkodást.
Hat a fülre, ezért alkalmazzák belsőfülbetegségek, fülzúgás, nagyothallás vagy hallás romlása esetében is.
Hatással van minden daganatféleségre. Az ónix véd a negatív befolyásoktól és energiáktól, csökkenti befolyásolhatóságunkat, segíti a természetes egót, megszünteti a negatív érzelmeket.
Bánat és melankólia (melyek szintén a negatív energia megtestesülései) esetén is hatásos.
Használhatjuk a szem könnyezése vagy látásgyengeség esetén is.
Az ónix erősíti immunrendszerünket, véd a fertőzésektől.
Fokozza a koncentrációnkat és az öntudatunkat.
 
-Sterling ezüst:
A 925-ös ezüst, 92, 5% (tömegszázalék) ezüstöt tartalmaz általában rézzel és palládiummal ötvözik, a. jobb  megmunkálhatósága miatt. A színtiszta ezüstnél és ellenállóbb. Az általam kínált ékszerek ezüst ötvözetek ( rendszerint valamilyen más fémet, például Cu, Zn, Ni, Sn -t tartalmaznak ), tehát 100% ezüsttartalommal nem rendelkeznek!
Tartása, kezelése: szárazan tartandó, kezet mosni, fürödni benne nem lehet. Éjszakai viselése nem ajánlott a bőr nedvességtartalma miatt. Ápolása speciális ezüst ékszerekhez gyártott tisztítókendővel ( polírozó kendővel ), illetve ezüsttisztító folyadékkal lehetséges.
Gyógyító ereje:
Az ezüstöt baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonsága alapján az orvostudomány, a természetgyógyászat és a népi gyógyászat már több ezer éve használja. Az ókorban még ugyan nem ismerték sem a baktériumokat, sem a vírusokat, viszont megfigyelték, hogy a kőkorsóba tett ezüstpénz képes a vizet fertőtleníteni, és így az több nap alatt sem poshadt meg. A legmodernebb víztisztítókban ma is ezüstöt használnak.
 
Az ezüstnek mára megismertük egy újabb csodálatos tulajdonságát. Az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással lenne ránk. Ma a legismertebb felhasználás az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. Ezek jellemzője, hogy a bőrrel érintkező belső felületük ezüstözött szálból készül. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Segíti a gombás, töredezett bőr regenerálódását. Sajnos a köröm-gombát önmagában nem képes elpusztítani, viszont más, elsősorban belsőleg szedett gombaölő kezelés kiegészítője, mivel meggátolja a visszafertőződést.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült ékszer, egyenesen a készítőtől!
Látogass el minden nap az oldalamra, mert a választékom folyamatosan bővül!
Nézd meg a többi termékemet is!



Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2012-02-06 00:02
. Miami zebra kollekció! Mesés karlánc 3 ásványból - Jelenlegi ára: 2 900 Ft