2011. november 19., szombat

Vérszívó démonok - Jelenlegi ára: 2 530 Ft


Vérszívó démonok
Jody igazából nem akart vámpír lenni. De amikor egyszer egy sikátorban ébred - karján égési sérülések, testén egy szemetes konténer, végtagjaiban természetfeletti erő, torkában valami furcsa szomjúság -, rá kell döbbennie, hogy ebben a kérdésben senki nem kérte ki a véleményét. Valaki vámpírt csinált belőle, és kész. Egy vámpír élete azonban sokkal bonyolultabb, mint egy irodai alkalmazotté. Az éjszaka számtalan kihívást rejteget Jody számára, és itt jön a képbe C. Thomas Flood, aki éppen most érkezik San Franciscóba, azzal a feltett szándékkal, hogy író legyen. De a körülmények egészen más irányba sodorják a fiút. Éjszakai munkát vállal egy szupermarketben, és amikor a sors egy gyönyörű, bár élőhalott és vérszívó lány karjaiba löki, ő menthetetlenül beleszeret. Jody és Tommy összeköltözik, de az élet csupa veszély, ha az ember egy vámpírral él együtt. Bizonyos esetekben jól jöhet egy füzér fokhagyma, egy közepes méretű feszület... vagy végső esetben egy kihegyezett karó.
Részlet a könyvből: "Rovarok zümmögését hallotta a sötétben, az orrát égett hús szaga facsarta, és valami súlyos dolog nehezedett a hátára. Istenem, élve eltemetett. Arcának kemény, hideg valami nyomódott, kő, gondolta, amíg meg nem érezte az aszfalt olajszagát. pánik fogta el, megpróbálta kihúzni a kezét maga alól. Bal kezébe fájdalom nyilalt, ahogy rátámaszkodott. Zörgés, majd fülsüketítő csörrenés után felállt. A szemeteskonténer, ami a hátán volt, most befordítva hevert, tartalma kiszóródott a sikátorba. Hitetlenkedve nézte. Minimum egy tonna lehet. A félelem meg az adrenalin, vélte. Aztán a bal kezére nézett és felsikoltott. Szörnyen megégett, a bőr megfeketedett és megrepedt. Kirohant a sikátorból, hogy segítséget szerezzen, ám az utca üres volt. Kórházba kell mennem, hívni a rendőrséget. Észrevett egy telefont, a lámpából fölötte vörös hőcsík szállt fel. Körülnézett az utcán. Minden utcalámpa fölött látta a vörös hullámokban felszálló hőt. "
SZERZŐ: Christopher Moore
KIADÓ: Agave Könyvek
KIADÁSI ÉV: 2008
OLDALSZÁM: 272
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 530 Ft

Az aukció vége: 2011-11-24 03:15
. Vérszívó démonok - Jelenlegi ára: 2 530 Ft