2011. május 31., kedd

Bakó Zsuzsanna: Székely Bertalan - Jelenlegi ára: 1 220 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Székely BertalanA könyv listaára: 1490 Ft. Leírás:
A Kossuth Kiadó és a Magyar Nemzeti Galéria könyvsorozata a leghíresebb magyar festők munkáit, az alkotások születésének körülményeit mutatja be a képzőművészet iránt érdeklődő olvasóknak. Ezúttal történelmi festészetünk egyik jeles képviselője, Székely Bertalan életműve jelenik meg az igényes kiadvány lapjain. Az egész oldalas és szövegközi színes reprodukciókat Bakó Zsuzsanna művészettörténész-muzeológus, a Magyar Nemzeti Galéria főosztályvezetője értő magyarázatai kísérik. A szerző korábbi, a festőt bemutató kötete majd negyedszázada jelent meg (Bp., Képzőművészeti Kiadó, 1982). Székely a romantikát és akadémizmust elegyítő historikus festészet minden jellegzetességét magukon hordozó fő kompozícióit harminc éves kora után alkotta (Mohácsi vész, Egri nők, V. László, Thököly búcsúja, Zrínyi kirohanása). Később a monumentális festészet problémái foglalkoztatták, s a 19. század utolsó évtizedeiben több nagyobb freskó-megbízásnak is eleget tett. (pécsi székesegyház, Szt. Mór-kápolna faliképei, tihanyi apátság freskói - Lotz Károllyal és Deák Ébner Lajossal együtt, Mátyás-templom, kecskeméti városi tanács díszterme). A korrekt összeállítást a festő rövid életrajza, irodalomjegyzék és a képek jegyzéke zárja. ISBN: 978-963-09-5928-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 220 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 21:43
. Bakó Zsuzsanna: Székely Bertalan - Jelenlegi ára: 1 220 Ft