2011. április 24., vasárnap

Puritans Méhpempő - Royal Jelly - 500mg (120db) - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Rövid leírás:
Elősegíti a hosszú életet, egészséget és az állóképességet. Normalizálja a vérben lévő zsírsavakat, így segítve elő a kardiovuszkuláris rendszer egészségét. Segít a betegségek elleni küzdelemben, és kordában tartja a stresszt. Jó hatással van egyes bőrbetegségekre.
Fő tömege rendkívül jó minőségű fehérje. Legfontosabb összetevői a vitaminok: a B-vitaminok teljes sorozata megtalálható benne. Ezen kívül növekedést serkentő anyagok, ásványi sók, nyomelemek alkotják.
Kiterjesztett leírás:
A méhpempő összetétele nagyon összetett. Sokszor és sokan elemezték, de az anyag néhány százaléka még ma is ismeretlen. Fő tömege rendkívül jó minőségű fehérje. Legfontosabb összetevői a vitaminok: a B-vitaminok teljes sorozata megtalálható benne. Ezen kívül növekedést serkentő anyagok, ásványi sók, nyomelemek alkotják. Az egyes alkotó elemek egymás hatását erősítik.
A méhpempő a munkásméhek garatmirigy-váladéka, a méhek "teje", egy krémes folyadék. Úgy keletkezik, hogy a dajkaméhek megemésztik a polleneket, majd garatmirigyeikben termelik meg a pempőt. Gyűjtése időigényes és megkívánja, hogy a méhpempőt kiszivattyúzzák a méhkas sejtjeitől, ahol tárolják azt, kiszűrve belőle az anyaálcákat (a méhpempő a lárvák etetésére szolgál). Méhpempőt kap enni a petéző anyaméh is.
Miközben a méhanya naponta a saját testsúlyánál nagyobb mennyiségű pempőt eszik, képes lerakni naponta 1000-1500 petét, melyeknek össztömege hasonló nagyságú, mint az anya saját testtömege, és mindezen túl 3-5 évig él természetes körülmények között. Ezt a jelentős különbséget a méhpempő okozza, ill. teszi lehetővé.
Elősegíti a hosszú életet, egészséget és az állóképességet. Normalizálja a vérben lévő zsírsavakat, így segítve elő a kardiovuszkuláris rendszer egészségét. Segít a betegségek elleni küzdelemben, és kordában tartja a stresszt. Jó hatással van egyes bőrbetegségekre.
A méhpempő általános erősítő, roboráló hatású. Szedésekor a szervezet intenzív méregtelenítése következik be. Ez javítja az anyagcserét a szervezetet alkotó sejtek szintjéig. "Ott segít, ahol baj van", hiszen a betegségeket egy-egy sejtcsoport hibás működése okozza. Leromlott, betegség alatti-utáni állapotból való felerősítésnél kitűnő. A szív és keringési panaszokra, gyomor és bélbántalmakra, idegrendszeri problémákra legtöbbször igen jó hatású. Több szívbeteg orvos állította, hogy ez a "szívesek kenyere".
A méregtelenítésről kevesen tudják, hogy kellemetlen érzésekkel jár együtt. Tompa fejfájás, kellemetlen közérzet, levertség, aluszékonyság, fájdalom a legváratlanabb időben és szokatlan testrészeken mind a tisztulási folyamat kellemetlen velejárója. A szervezet önmaga is tisztul időnként, egy-egy szerv vagy testrész méregtelenítése önmagától is beindul. A természetes tisztulás időtartama nagyon hosszú, hetekig-hónapokig is eltarthat.
A méhpempő a tapasztalatok szerint négy-tíznapos szedés után néhány napos intenzív tisztulási folyamatot indít el. Ezen idő alatt az egyén közérzete romlik, fejfájás, egyéb fájdalom is előállhat. Ekkor lehetőleg nem szabad abbahagyni a szedést, mert a kellemetlen érzés legtöbb esetben csak néhány napig tart, és azután gyors javulás következik be. Napi 2g feletti pempő adag szedése néhány napos hasmenést okozhat, ami a tisztulási folyamat természetes velejárója, nem kóros és elmúlik.
A méhpempő fogyasztása táplálkozás-kiegészítőként: Fogyasztás előtt ajánlatos összekeverni a mézes pempőt, mert a fajsúlykülönbség miatt a méz és a pempő hosszabb idő alatt szétválhat. A kevés mézben elkevert méhpempőt reggeli előtt, éhgyomorra kell elszopogatni. Minél hosszabb ideig szopogassuk!
Figyelmeztetés: Alkalmanként a méhpempő allergiás reakciót válthat ki az arra érzékeny személyeknél. Terhesség vagy szoptatás ideje alatt nem javallott.
Nem tartalmaz: mesterséges ízesítőt, tartósítószert, színezőanyagot, cukrot, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot.
Tartalmaz: zselatint, glicerint, szója lecitint, szójabab olajat, sárga méhviaszt.
Gyors felszívódású.


Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 14:07
. Puritans Méhpempő - Royal Jelly - 500mg (120db) - Jelenlegi ára: 4 200 Ft